Täna on mu elu parim päev ja ma ei lase kellelgi seda rikkuda!

10/10/2014

DSC_4207

Lugesin ühel reedesel päeval Napoleon Hilli raamatut ’’Mõtlemist muutes rikkaks’’. Lugesin peatükki, milles ta rääkis uskumisest, selle olulisusest ning kirjeldas, et see on oskus, mida saab arendada läbi enesesisenduste. See oli minu jaoks midagi täiesti uut ja ma otsustasin seda proovida. Kirjutasin enda jaoks väiksele paberile ’’Täna tuleb minu elu parim päev ja ma ei lase mitte kellelgi seda ära rikkuda’’.

Järgmisel hommikul ma lugesin seda lauset selge ja otsustava häälega 5 korda ette ning läksin edasi oma päevase rutiiniga. See päev tuli tõepoolest eriline!

Kohtasin sel päeval mitut oma sõpra, me käisime poodlemas ning õhtul kinos. Kohtasin juhuslikult ka oma sõpra Timurit, kes näis väga elevil ning energiast pakatav. Ma küsisin, kuidas tal läheb. Ta vastas, et ta käis just ühel suurepärasel workshopil ning ta rääkis sellest nii elavalt ja rõõmsalt. Ta jätkas ning ütles, et see maksis ainult 40 eurot ja viimati oli ta nii elevil olnud ühel workshopil, mis maksis kümme korda rohkem. Ma mõtlesin sel ajal, et ma oleks ise väga tahtnud sellel koolitusel osaleda. Siis Timur ütles, et homme on sama koolitus Tartus ja ma teadsin kohe, et ma lähen sinna.

Kuna mul peale poodlemist oli raha järel vaid 14 eurot, millest pidi jätkuma ka kinopileti jaoks, siis ei olnud mul tegelikult piisavalt ressursse, et Tartusse Unleash The Power Within workshopile minna. Teel kinno aga leidsin ma maast 20 eurose! Samuti avastasin, et workshopile oli eripakkumine ning pilet maksab 30 eurot, mitte 40 eurot. Natuke jäi veel puudu, kuna bussipilet Tartusse ja tagasi oli ka vaja osta. Tahtsin küsida laenu oma venna käest, kuid ta ei võtnud oma telefoni vastu. Siis aga kohtasin teda juhuslikult linnas. Rääkisin talle oma loo ära ning ta andis mulle puuduoleva summa. Need kokkusattumused olid tõesti hämmastavad.

Pühapäeva hommikul ärkasin kell 5 üles, et sõita Tartusse workshopile. Lugesin hommikul endale 5 korda valju häälega ette: ’’Täna tuleb minu elu parim päev ja ma ei lase kellelgi seda ära rikkuda’’.

Kui koolitus algas, tutvustas ennast esineja Asel Sydykova ning rääkis, kuidas ta enda elueesmärke saavutas. Seejärel rääkis ta sellest, kuidas me kõik võiksime saavutada selle, mida me soovime.

Keset workshopi kutsus ta lavale kõik need inimesed, kes kardavad auditooriumi ees kõneleda. Ma olin üks neist, seega läksin lavale. Olles laval, kahetsesin juba kergelt oma otsust, kuid teist teed enam ei olnud, kui sellega lõpuni minna. Asel rääkis, kuidas rääkida auditooriumi ees ning asjadest, mis seejuures väärivad palju enam tähelepanu kui hirmud. Ja kui mulle anti seal võimalus publiku eest kõneleda. Olin väga elevil ning ma tundsin, et ma ületasin oma hirmu!

Workshopil sai mõlemat – nii teooriat kui ka praktikat. Ma tundsin, et see on elu muutev kogemus minu jaoks. Kui see lõppes, siis kõik naeratasid, kallistasid üksteist ning väljendasid tänulikkust. Positiivne energia ruumis oli meeletu.

Seejärel ma läksin korraldajate juurde, et tänada neid. Ma hakkasin rääkima Roland Tokkoga ning ma küsisin, kust oleks võimalik saada informatsiooni teiste samasuguste workshoppide kohta. Me avastasime, et meil on ka mõned ühised huvid ja ma rääkisin talle oma loost, kuidas ma sellest workshopist kuulsin ning kuidas ma siia tulla otsustasin. Ta kutsus mind siis hiljem koos teiste korraldajate ning Asel Sydykovaga restorani. Ma olin nii üllatunud sellest pakkumisest ja loomulikult nõustusin minema.

Mul oli veel vahepeal aega ja ma tegin linnas jalutades aega parajaks. Siis hakkasin ma kahtlema, et mis siis kui Roland ei mõelnud seda päriselt? Kes ma olen, et ma võiksin nendega koos restorani minna? Võib-olla peaksin lihtsalt koju minema? Ning siis ma ütlesin endale ’’Stop!’’ ja kordasin endale ’’Täna tuleb mu elu parim päev ja ma ei lase kellelgi seda ära rikkuda’’ ja ma läksin nendega restorani.

Kui ma korraldajate ja Aseliga uuesti kohtusin, siis Asel tuli kohe mu juurde ja ütles: ’’Aleksander, see on võrratu lugu! Miks sa seda kõigiga workshopil ei jaganud?’’ Ma ei mäleta täpselt, mida ma sellele kohe vastasin, kuid igaljuhul õhtusöök nendega oli suurepäraselt veedetud aeg!

See nädalavahetus oli tõepoolest mu elu parim!

Autor: Aleksandr Monahhov, kes osales Unleash the Power Within workshopil 27. oktoobril 2013.

 

Kui sinagi soovid osaleda ühel elumuutval koolitusel, siis vaata lähemalt:

 
Wealth Forum Women – ainult 1000 naisele!